• تاریخ انتشار : 1403/01/30 - 11:39

به مناسبت هفته ملی سلامت

مسابقات طناب کشی ویژه زوج های شاغل در بیمارستان فارابی برگزار می شود

به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت و در راستای اجرای شعار سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت، مسابقه طناب کشی ویژه زوج های شاغل در بیمارستان فارابی برگزار خواهد شد.

مسابقات طناب کشی ویژه زوج های شاغل در بیمارستان فارابی برگزار می شود
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان فارابی، به مناسبت فرا رسیدن هفته ملی سلامت و در راستای اجرای شعار این هفته با مضمون سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت و با همکاری واحدهای آموزش سلامت و تربیت بدنی بیمارستان فارابی، مسابقه طناب کشی ویژه زوج‌های شاغل در این بیمارستان با حضور مسئولان تربیت بدنی دانشگاه ساعت ۹ صبح یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ در زمین چمن این مرکز برگزار خواهد شد.
علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند برای هماهنگی با آقای شهبازیان، رابط تربیت بدنی بیمارستان فارابی تماس بگیرند. همچنین در کنار این مراسم صبحانه سالم نیز توسط واحد تغذیه بیمارستان در بین شرکت کنندگان توزیع خواهد شد.

• گروه خبری : اخبار فرهنگی ورزشی,ویژه دانشگاه